суботу, 18 лютого 2017 р.

ПРЕДСТАВНИКИ КОМПАНІЇ АГРОКОНС ВІДВІДАЛИ НАВЧАЛЬНИЙ СЕМІНАР

17 лютого 2017 року, компанія ADAMA провела навчальний семінар для садівників Вінниччини, який відбувся на базі затишного ресторанного комплексу «Гостевія», що розташований поблизу Вінниці. Мальовничий комплекс був обраний не випадково – саме у таких місцях приємно не тільки засвоювати знання, а й спілкуватись на ділові бізнес-теми у неформальній обстановці.
На початку заходу з вітальним словом виступив керівник корпорації «Вінницясадвинпром» Анатолій Іванович Семенюк та директор центрального регіону ТОВ «Адама Україна» Андрій Богданович Іщук.
Родзинкою насиченої програми стала можливість послухати технологічні аспекти вирощування яблук від французького консультанта-практика Івана Гросса. У перервах між доповідями, учасники семінару мали можливість особисто поспілкуватись зі спеціалістом для того, щоб задати своє запитання та отримати фахову відповідь. Чимало влучних запитань звучало й під час доповіді пана Гросса.
Під час проведення семінару також було представлено новинки компанії ADAMA на сезон 2017, так, зокрема з цікавою доповіддю виступила Вікторія Педь. Чимало садівників активно нотували актуальну інформацію під час виступу лектора. Про технології захисту саду від компанії ADAMA детально розповів менеджер технічної підтримки ТОВ «Адама Україна» Вадим Гнатюк, а щодо системи прогнозів ADAMA iMeteo та інших цікавих та корисних для садівників електронних сервісів доповіла менеджер з розвитку цифрових технологій Алла Ляшкевич.

По закінченню семінару присутні ще довго спілкувались, дискутували, обмінювались думками і враженнями від проведеного заходу.











Немає коментарів:

Дописати коментар